TGB Denizli PAÜ'de Pankart Fırtınası

TGB Denizli bugün Pamukkale Üniversitesi’nde dört ayrı fakülteden eş zamanlı olarak Haziran Direnişin’de hayatını kaybeden Abdullah Cömert için pankart açtı.

TGB Denizli PAÜ'de Pankart Fırtınası

TGB Denizli PAÜ'de Pankart Fırtınası TGB Denizli bugün Pamukkale Üniversitesi’nde dört ayrı fakülteden eş zamanlı olarak Haziran Direnişin’de hayatını kaybeden Abdullah Cömert için pankart açtı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Mühendislik Fakültesinden sallandırdıkları pankartlarlaTGB’liler Haziran Direnişinde kaybettikleri arkadaşları için Akp’den hesap soracaklarını vurguladılar.

TGB’li gençler Eğitim Fakültesi’nden “AKP’den hesabı gençlik soracak” pankartını sallandırdıktan sonra özel güvenliğin müdahale etmesi üzerine bir açıklama yaptılar. Açıklamayı yapan TGB İl Yöneticisi Nuray Kaya “ Bir yıl önce arkadaşımızı katleden faşist Akp iktidarına karşı her zaman dik duracağız. Bizler AKP’yi yıkacak olan en büyük kuvvetiz. Bizler Türkiye Gençlik Birliği olarak Abdullah Cömert’e her zaman sahip çıkacağız. Bugün Abdullah Cömert’e sahip çıkmak demek vatanımıza sahip çıkmak demektir.” Dedi.

Gençlerin yaptığı açıklamayı dinlemek için birçok öğrenci ve öğretmen pencerelere çıkarak gençlere olan desteğini ilettiler.

Behiye Yaraşçı