Eylül Öztürk hem müjdeledi hem topa tuttu.. Eylül Öztürk kimdir?

Sosyal medya fenomeni ve sunucu Eylül Öztürk, ikinci bebeğine hamile olduğunu eşi Barış Kenan Özkan'ın da bulunduğu esprili bir paylaşımla duyurdu.

Eylül Öztürk hem müjdeledi hem topa tuttu.. Eylül Öztürk kimdir?

Çektiği komik videolar ile fenomen olan Eylül Öztürk, kısa bir süre önce anne olmuş ve bebeğinin tatlılığı ile gündeme gelmişti. Takipçileri tarafından oldukça sevimli bulunan bebeğe anne ve babanın düşkünlüğü ikinci bebeğe de işaret ediyordu.

Bugün Eylül Öztürk tarafından paylaşılan bir fotoğrafla ikinci bebek müjdelendi. Öztürk, fotoğrafın altına şu notu düştü:

Kara kurbağa tatlısına kardeş geliyor abileri, ablaları... Bir ömür birbirlerine destek olsunlar. Hoş babası da benim için bir çocuk sayılır, şu hareketlere bak. Ama sen hep ilk aşkım olarak kalacaksın tabii ki Kenan...

11 haftalık hamile olan Öztürk'ün müjdeli haber verdiği fotoğrafını yayınlarken İkinci Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt bugün çifti herkes tarafından kullanılan bir pozu kullandığı için taklitçilikle suçladı.

Eylül Öztürk ise bu iddialara "Ben iki defa sizin programınıza geldim, çayınızı içtim ve beni tanıyorsunuz. Benim hangi cümleyi ne şekilde söyleyip söylemeyeceğimi siz çok iyi biliyorsunuz. Benim üzüldüğüm nokta da bu. Sadece kendi çıkarlarınız doğrultusunda benim çok mutlu olduğum bir anı kendinize prim haline getirdiniz. Üzerine de "Bu ülkede anne olmayanlar var" diyerek dem vurdunuz. Asla ve asla böyle bir niyetimin olmadığını çok iyi biliyorsunuz. Beni linç ettirmeye çalışıyorsunuz ama ben buna izin vermem" dedi.

Öztürk sözlerine, "Her şeyden önce şu karnımdaki bebekten özür diliyorum. Sizin gibi hiçbir dostluğu hak etmeyen iki kadın yüzünden şu karnımdaki bebeği üzdüğüm için çok özür diliyorum. Sizin yatacak yeriniz yok. Aldığınız veballerin günahı gerçekten boynunuza. Allah ıslah etsin sizi" diyerek ikiliyi suçladı.

EYLÜL ÖZTÜRK KİMDİR?

4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir'de dünyaya geldi. İlkokul eğitimini Gölcük ve İstanbul'da aldı. Ortaokula ise Belçika'da devam etti. Öztürk; Flemenkçe, İngilizce ve Fransızca konuşabilmektedir.

Belçika'da tiyatroya yöneldi. Türkiye'ye döndüğünde İstanbul Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nde başladı daha sonra Yeşilköy Anadolu Lisesi'ne geçiş yaptı. Lise yıllarında müzikle ilgilendi.

Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Yunan Dili ve Edebiyatı bölümünde aldı.

Sunuculuk ve oyunculuk deneyiminin yanı sıra özel bir havayolunda hosteslik yaptı. Daha sonra ise "Memeli Mestan" takma adıyla sosyal medyada kısa videolar çekmeye başladı. Yıldızı bu videolarla parlayan Öztürk hayatını Barış Kenan Özkan ile birleştirdi. Çiftin Alex adında çocukları bulunuyor.

ulusal.com.tr

Eylül Öztürk Eylül Öztürk kimdir