Vatan Partisi Fındıklı’ya çıkarma yaptı

Hemşin İlçe Örgütü’nün açılışından sonra İkizdere’yi ziyaret eden Vatan Partisi çalışmalarını Fındıklı İlçesi ile sürdürdü.

Vatan Partisi Fındıklı’ya çıkarma yaptı

Rize 1.Sıra Milletvekili Adayı Esin Ergenç Turhan, 2.Sıra adayı Yılmaz Kenanoğlu, 3.Sıra adayı Vahit Sarı, İl Başkanı Salih Öksüz, Öncü Gençlik Başkanı Mehmet Büyükdemir ve Tek Gıda İş Sendikası Rize Dosan Şube Başkanı Mustafa Yüksel ile birlikte Fındıklı Halkına Vatan Partisi’nin çözümleri anlatıldı.

Fındıklı’da esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Vatan Partisi ilk ziyaretini Fındıklı Atatürkçü Düşünce Derneği’ne yaptı. Burada Fındıklı ADD Başkanı Besim Özyıldız ile 7 Haziran seçimlerinin önemi ve Cumhuriyet cephesinin birlikte hareket etmesinin önemi vurgulandı. Daha sonra Fındıklı Ziraat Odası ziyaret edildi. Çaykur ve Çaykur İşçisinin sorunları tartışılıp çözüm arandı.

68 Kuşağının Önderlerinden Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’da unutulmadı. 3 Fidan’ı ifade eden Deniz Gezmiş fotoğrafı ile bir açıklama yapan Vatan Partisi Öncü Gençlik Başkanı Mehmet Büyükdemir, Denizlerin,Yusufların,Hüseyinlerin mücadelesini şimdide sürdürdüklerini ve Tam Bağımsız ve Gerçekten Demokratik Türkiye hedefimizi gerçekleştirmek için tüm gücümüz ile çalışacağımıza Fındıklı’dan Türk Milleti’ne söz veriyoruz. Dedi.