''Life School'' kamuoyuna tanıtıldı

Kovid-19'un en çok etkilediği alanlardan biri eğitim öğretim oldu. Bundan yola çıkan bir grup akademisyen, eğitim üzerindeki olumsuzlukların kırma hedefiyle "Life School" yani "Yaşam Okulu" çatısı altında buluştu. İnternet aracılığıyla uzaktan eğitim olarak tasarlanan "Yaşam Okulu"nun gençlerin her alanda gelişimine katkı sunması hedeflendi.

''Life School'' kamuoyuna tanıtıldı

Kovid-19 salgınının eğitim üzerindeki olumsuzluğunu gidermek için bir grup akademisyen "Life School" çatısı altında bir araya geldi.

Proje Yöneticisi Kubilay Yaçın'ın öncülük ettiği "Life School" yani "Yaşam Okulu" 12 ila 17 yaş grubundaki çocuklar için internet aracılığıyla uzaktan eğitim olarak tasarlandı.

"Yaşam Okulu" için ODTÜ, Ankara Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi'nden alanında uzman çok sayıda akademisyenle Bilim Kurulu oluşturuldu. Söz konusu kurul, düzenlenen basın toplantısıyla "Yaşam Okulu"nun hedeflerini kamuoyu ile paylaştı.

ankara pandemi koronavirüs kocaeli proje eğitim okul internet salgın kovid 19 odtü uzaktan eğitim Kocaeli Üniversitesi Ankara Üniversitesi