Muratlı esnafı oyumuz Vatan'a dedi

Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili adayları seçim çalışmasına hızlı başladı. Tekirdağ’ın Muratlı ilçesine giden adaylar burada ilk önce Muratlı ADD’yi ziyaret etti.

Muratlı esnafı oyumuz Vatan'a dedi

Vatan PartisiTekirdağ Milletvekili adayları seçim çalışmasına hızlı başladı. Tekirdağ’ın Muratlı ilçesine giden adaylar burada ilk önce Muratlı ADD’yi ziyaret etti.

Atatürkçü Düşünce Derneğinden sonra Muratlı Ziraat Odasına ziyarette bulunuldu. Ziraat odasında bilgi alan Milletvekili adayları ardından esnafı ziyaret etti. Ziraat odası yetkilileri “Muratlı’da toprak satışların arttığını söyledi.” Tekirdağ Milletvekili adayları 1. Sıra Adayı Aynur Çalım, 3. Sıra Adayı Sabriye Aydın, 4. Sıra Adayı Hasan Oruk ve 6. Sıra adayı Yavuz Akalın esnaftan olumlu tepki aldı. Adaylar en son ziyaretini Muratlı yerel gazetesi Hizmet Gazetesine yaptı.

Esnaf Oyumuz Vatana

Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili adayları esnaf ziyaretlerinde bulunurken enaf Ulusal Kanal’a açıklamalarda bulundu. “bizim oyumuz Vatan Partisine olacak.” dedi. Bir diğer esnaf ta biz yıllardır Akp’ye oy verdir ama bu seçimlerde vermeyeceğiz. Yeni bir kan gerekiyor. Esnaf olarak artık kazanamıyoruz.” dedi.

ulusalkanal.com.tr

vatan partisi Tekirdağ seçim