CHP'li Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul seçim sonuçları açıklaması

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, "Bir an önce sürecin toparlaması adına, sağlıklı adımların en hızlı şekilde atılması gerekiyor. Her geçen zaman bizi ve İstanbulluları üzüyor. Başka arayışlara girenleri de takip ediyoruz" dedi

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, açıklama yaptı.

İmamoğlu, şunları söyledi:

"Bir an önce sürecin toparlaması adına, sağlıklı adımların en hızlı şekilde atılması gerekiyor. Her geçen zaman bizi ve İstanbulluları üzüyor. Başka arayışlara girenleri de takip ediyoruz.

Bu şehrin çocuklarını eşitlemek istiyoruz, çalışmalarımıza başlamak istiyoruz. 350 bin genç var hayata tutunamamış, bir an önce o gençleri hayata tutundurmalıyız. Bizim gündemimiz İstanbul.

Her 4 gençten 1 tanesi işsiz, ocakta pişmeyen yemeğin karşılığında biz onlara ne yapabiliriz biz onun için acele ediyoruz.

Bir sürü ihbarlar alıyoruz, mali düzenlemelerle ilgili ihbarlar alıyoruz. Ben iyi biliyorum şu anda bizi heyecanla bekleyen İBB çalışanları bizimle birlikte mutlu olacaklar. Bu gecikmenin her anı onların da hizmet kalitesini etkilediği gibi bazı siyasilerin aldıkları kararlarla İBB'nin ciddi zararlara uğratılabileceği konusunda duyumlarımız var."

ulusal.com.tr

istanbul ekrem imamoğlu chp