''Milli Hükümet için Kadınlar Görev Başına!''

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek, İzmir programı kapsamında önce Cumhuriyet Kadınları Derneği Karşıyaka Şubesi'nin düzenlediği kahvaltılı panele katıldı.

''Milli Hükümet için Kadınlar Görev Başına!''

Kahvaltıda Perinçek'in yanında CKD Genel Başkanı Canan Arıtman da konuşmacıydı.

Kahvaltının ardından Öncü Kadın'ın düzenlediği toplantıya katılan Perinçek Türkiye’yi birleştirecek olan partinin İşçi Partisi olduğu vurgusunu yaptı.

İzmirli öncü kadınlara seslenen Perinçek, seçimlere doğru özel örgütlenmeye ihtiyaç olduğunu söyledi. Perinçek, “6 ay boyunca her gün, oy sandığa girene kadar örgütlenme sağlayıp, oyun sandığa girdiğinden emin olmamız lazım. Kadınların ikna ve iletişim yetenekleri çok güçlüdür. Bu seçimin zaferi kadınların eseri olacaktır." diyerek kadınlara seçim stratejileri verdi.

15 Şubat'ta Ankara'da gerçekleşecek olan Genel Kurultay'a da değinen Perinçek "Şölen havasında geçecek olan kurultayımıza İzmirli kadınları bekliyoruz. Kurultayımızda yeni katılımlarla Milli Hükümet yürüyüşümüzü ilan edeceğiz" dedi.

Toplantının ardından kadınlar ‘Beni Alın Perinçek’i Gönderin’ yazılı pankartlarla slogan atarak, Doğu Perinçek’in yurtdışı yasağının kalkmasını istediler.

“Milli Hükümet için Kadınlar Görev Başına!“ paylaşan: ulusalkanal

ulusalkanal.com.tr

kadınlar şule perinçek Milli Hükümet