Mehmet Ali Şahin: Babamı hırsız rolünde oynattım

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, gençliğinde kısa filmler çektiğini, bu filmlerden birinde babasını hırsız rolünde oynattığını anlattı.

Mehmet Ali Şahin: Babamı hırsız rolünde oynattım

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Habertürk'ten Kübra Par'a ilginç açıklamalarda bulundu.

“Politikacı olmasaydım, yönetmen olurdum” diyen Şahin, gençliğinde sinema ile ilgilendiğini, kısa filmler çektiğini söyledi. Şahin, 15 dakikalık bir filminde babasını hırsız rolünde oynattığını da söyledi.

Şahin, o günleri şöyle anlattı:

"Filmde babamı bile oynattım. Eğer siyasete atılmasaydım bu alanda mesafe alırdım. Gerçekten çok meraklıydım. Rahmetli eşim hayattayken onu da çocukları da oynattığım oldu. 15 dakikalık bir filmdi. Eve hırsız girmişti. Babam hırsız rolündeydi. Çocuklar uyuyordu. Evden televizyonu alıyordu. O film hâlâ bende duruyor. Senaryoyu yazıyorum ve çekiyorum. İlk filmim sessizdi. Ben ilk makinemi aldığımda sesli makine çıkmış ama satıcı bunu benden gizlemiş. Sonradan öğrendim. Bir süre sessiz makineyle çalıştım. Sonra bir yerde filmlerin kenarına şerit çekiyorlarmış. Bu şerit sayesinde evde kendimiz seslendirebiliyormuşuz. Bunu yapan yeri gittim, buldum. Tüm filmlerin kenarına şerit çektirdim. Evde kendi kendime seslendirir, filmlere o dönemin popüler müziklerini eklerdim."