5 Ocak 2017 Perşembe Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi

Ankara ve İstanbul'da soğuk hava ve buzlanma etkili olurken karr yağışı bekliyor. Bu durumun ardından öğrenci ve veliler 5 Ocak 2017 Perşembe Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi sorusunun cevabını merak etmeye başladı. Peki, 5 Ocak 2017 Perşembe Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi

5 Ocak 2017 Perşembe Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi

5 OCAK 2017 PERŞEMBE ANKARA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Ankara'da 5 Ocak 2017 Perşembe günü kar yağışı etkili olacak.

Soğuk havanın da etkisiyle birlikte Ankara'da beklenen hava sıcaklığının en düşük eksi 6, en yüksek ise 2 derece olacağı tahmin ediliyor.

5 OCAK 2017 PERŞEMBE İSTANBUL HAVA DURUMU

Meteoroloji verilerine göre, İstanbul'da soğuk hava ile birlikte sağanak yağış etkili olacak.

Beklenen en düşük sıcaklığın 7 derece, en yüksek sıcaklığın ise 11 derece olacağı tahmin edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, çok bulutlu havanın hüküm sürdüğü Trakya'da yarın sağanakların etkili olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARI HİSSEDİLİR DERECEDE DÜŞECEK

Cumadan itibaren ise soğuk hava sisteminin etkisiyle sağanakların Trakya'da yoğun kar yağışına dönüşeceği ve Marmara Bölgesi'ni etkileyeceği öngörülüyor.

Tahmine göre, kar yağışı cumartesi günü İç Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz ve Akdeniz'in iç kesimlerini etkileyecek. Pazar günü ise Trakya ile Ege kıyıları ve Akdeniz hariç yurdun tamamında etkili olacak.

Hava sıcaklıkları kar yağışlı bölgelerde cuma gününden itibaren hissedilir ölçüde düşecek

5 OCAK 2017 PERŞEMBE ANKARA VE İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ

Özellikle Ankara'da etkili olan soğuk hava ve buzlanma öğrencilerin okula gidiş gelişlerinde zorluklar çıkartıyor. Ulaşımda aksamalara neden olan buzlanma nedeniyle öğrenciler 5 Ocak 2017 Perşembe günü Ankara'da okullar tatil mi sorusunun cevabını merak ediyor.

5 Ocak 2017 Perşembe günü Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi sorusuna dair yetkililerden gelecek her açıklamayla haberimizi güncelleyeceğiz.

ulusalkanal.com.tr