Adnan Türkkan - Sonay Tatlı çifti bir yastıkta kocamaya evet dedi

Ergenekon kararlarının kara bulut gibi ülkenin üstüne çöktüğü bir süreçte "Böyle olur Ergenekoncuların düğünü" diyerek yola çıktılar. Damat Almanya'da, gelin ise Türkiye'deyken kına gecesi yaptılar. Aradan yaklaşık 1 yıl geçti, Yurtseverler kumpas duvarlarını kırdı geçti. Ulusal Kanal Program Müdürü Adnan Türkkan ve Sonay Tatlı çifti 1 yıla yakın sürenin ardından unutulmaz bir düğünle dünya evine girdi.

Ulusal Kanal Program Müdürü Adnan Türkkan, Sonay Tatlı ile dünya evine girdi.

Adnan Türkkan'ın nikah şahitliğini Gazeteci Deniz Yıldırım, Sonay Tatlı'nın şahitliğini ise Balyoz tertibinde hedef alınan Güllü Salkaya'nın yeğeni Duygu Salkaya yaptı.

Adnan-Sonay çifti, Kadıköy'de unutulmaz bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Genç çift, Ergenekon davası kararlarının açıklanmasının ardından evlilik için ilk adımı atmıştı. Kına gecesi, Ergenekon davasında hedef alınan Adnan Türkkan Almanya'dayken, skype aracılığı ile yapıldı.

Aradan 1 yıla yakın zaman geçti. Ergenekon kararları ters yüz edildi ve yurtseverler özgürlüğüne kavuştu. Genç çift, zor koşullarda çıktıkları yolda mutluluğa doğru son adımı attı.

Bir yastıkta kocamaya "evet" diyen Adnan-Sonay çifti bu imzaların ardından aileleri ve dostlarıyla doyasıya eğlendi. Üvercin-Ka Bahçe'de yapılan eğlencede danslar ve halaylarla çiftin mutluluğu paylaşıldı.

ulusalkanal.com.tr