El Bab kahramanları uğurlandı

Can aldılar, can verdiler. Ancak ne silahlarını ne de Akil Tepe'yi bıraktılar. Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında El Bab'da şehit olan 16 Mehmetçik için bugün 11 ilde tören vardı. Yüz binlerce yurttaş katıldı törenlere. Ellerinde bayrak, dillerinde slogan: Şehitler ölmez vatan bölünmez...

El Bab kahramanları uğurlandı

Yüz binlerce yurttaş El Bab'da şehit olan 16 kahraman Mehmetçiğe veda etti. Şehitlerimiz sloganlarla ve dualarla toprağa verildiler.

Bordo Bereli Binbaşı Bülent Albayrak için Bursa'nın Orhangazi ilçesinde teren düzenlendi. Törene katılan binlerce vatandaş cami avlusuna sığmadı, sokaklara taştı.

Silah arkadaşlarının omuzlarında top arabasına konulan Binbaşı Bülent Albayrak, Orhangazi Mezarlığı'na defnedildi.

Uzman Çavuş Ferhat Demir de Bursa'nın ikinci şehidiydi. Anne ve babası komando beresiyle, 3 aylık eşi de Türk bayrağıyla uğurladı kahramanı.

Antalya'da binlerce kişi Uzman Çavuş Ali Yılmaz için toplandı. Şehit Yılmaz, Çankaya Mahallesi'ndeki ailesinden alınan helalliğin ardından toprağa verildi.

Burak Boz, 7 yıllık keskin nişancıydı. Konya'da yapıldı şehit için tören. Annesi işte bu sözlerle uğurladı evladını...

Piyade Astsubay Ömercan Yekebağcı'nın Kars'taki cenazesinde Kürtçe ağıtlar yükseldi. Bir de bölücü teröre tepki...

24 yaşındaki Önder Pınar, memleketi Elazığ'da "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları eşliğinde toprağa verildi.

Aynı saldırıda şehit olan Bordo Bereli Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın, 10 bin kişinin katıldığı törenin ardından Gündoğdu Mahallesi mezarlığına defnedildi.

Tankçı Astsubay Ökkeş Karaca Kahramanmaraş'ta, Jandarma Astsubay Göktan Özüpek Kırklareli'nde, Uzman Çavuş Akın Acar Tekirdağ'da ve Bordo Bereli Astsubay Furkan Yavaş İzmir'de Astsubay Okan Altıparmak'da toprağa verildi.

Şehit Uzman Çavuş Oktay Durak’ın silah arkadaşı Yasin Ayrancı

1'inci Kayseri Komando Tugay'ında görev yapan ve gecici görevle El-Bab'a giden, Mehmet Kökkaya, Osman Çelik, Oktay Durak, Hasan Kavuz'da memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.

ulusalkanal.com.tr