Vali Tuna: Eskişehirspor ligde kalacak

ESKİŞEHİR Valisi Güngör Azim Tuna, "Eskişehirspor bizim zaten inandığımız gibi inşallah bu sene rahat bir şekilde ligde kalacak" dedi.

Vali Tuna: Eskişehirspor ligde kalacak

Vali Güngör Azim Tuna, bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirsporlu futbolcuları ziyaret etti. Vali Henefi Demirkol Tesisleri'nde antrenman öncesi futbolcularla tek tek tokalaşan Vali Tuna, Eskişehirspor'un ligde kalacağına inandığını söyledi. Tuna şöyle konuştu:

"Eskişehirspor emin adımlarla yoluna devam ediyor. Bu haftaki Konya maçı çok önemli. Eskişehirspor bizim zaten inandığımız gibi inşallah bu sene rahat bir şekilde ligde kalacak. Her şey aslında bize yardım ediyor, önümüzü açıyor. Bunu net görmek lazım. Futbolcularımıza sonuna kadar desteğimizi sürdüreceğiz. Ben futbolculara gösterdikleri çalışmadan, gayretten ötürü teşekkür ediyorum. Bizim bu gayreti görmemiz önemliydi. Neticede galibiyet olabilir veya olmayabilir. Bazen olmuyor, beraberlikle idare ediyoruz ama tabi o da bizim için çok değerlidir. Bu gayreti gördüğümüz sürece inanın biz her zaman sizin yanınızdayız, aşkla şevkle. İnanmayanlar olsa da buna, bu bizim önemli değil. Bu bizim desteğimiz sizlere artarak sürecek. Konya maçında tüm Eskişehir olarak arkanızda olacağız, sizleri seviyoruz, sizlerle gurur duyuyoruz."

HOŞCAN: MUTSUZUZ AMA UMUTSUZ DEĞİLİZ

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'da bazı kesimler tarafından kendilerinin eleştirildiğini belirterek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Takımın bir kuruş pirim alacağı yoktur. Bunu başarabilen bir yönetimiz. Şuan takdir edilmeyen bu yönetimin Eskişehirspor'da 10 milyon TL'si var. Kimse de kalkıp da haksız yere makama ve yöneticilere eleştirilerde bulunmasını da haz etmemiz mümkün değil. Bizim şuan hesapla bir derdimiz yok. Ama Eskişehirspor düşmanlığını yapanlara da buradan bunun mesajını da vermek zorundayım. Biz susacağız yapacağımız tek şey var evet bu takım süper ligde kalacak. Sonuna kadar mücadele edeceğiz ve bunu da hep beraber başaracağız. Mutsuzuz ama umutsuz değiliz. Bu umudumuzu da her zaman yeşerteceğiz. Bu işin sonu hayırdır, bu işin sonu selamettir." DHA