Fenerbahçe Soma için yardıma hazır!

Fenerbahçe de Soma'ya yardım eli uzatmak için hazırlanıyor. Fenerbahçe genel sekreteri Mahmut Uslu, 2-3 gün içerisinde Soma için yapacakları yardımları açıklayacaklarını belirtti.

Fenerbahçe Soma için yardıma hazır!

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği karşılaşmasının gelirinin Soma’ya aktarılacağını açıklamasının ardından Galatasaray da Soma’ya yönetim kurulunun gideceğini açıklamış ve geliri Soma’da hayatını kaybeden işçilerin ailelerine bırakılacak bir hazırlık maçı yapacağını açıklamıştı.

Fenerbahçe de diğer 2 kulüp gibi Soma’ya yardım için kolları sıvadı. Hürriyet gazetesine konuşan Fenerbahçe genel sekreteri Mahmut Uslu, bu acılı günlerde böyle bir açıklamayı uygun görmediklerini belirterek, 2-3 gün içerisinde Soma için yapacakları yardımları açıklayacaklarını belirtti.

Mahmut Uslu, sarı lacivertlilerin sosyal olaylarda son derece duyarlı olduğunu belirterek, “Daha önce yaptığımız gibi şimdi de gereken neyse Fenerbahçe Kulübü yapacaktır” dedi.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden de konuyla ilgili açıklama yapıldı.

"Soma'da, meydana gelen maden kazası ile ilgili gelişmeleri an be an, derin üzüntüyle takip ediyoruz.

Kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; tarifi mümkün olmayan bu acıya ortak olan ülkemize başsağlığı, sabır diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak; daha önce yaşanan olaylarda olduğu gibi yine, yaraların bir nebze olsun sarılması adına, gelecek günlerde gereken ne var ise yapmaya hazır olduğumuzu, kamuoyunun bilgisine sunarız."

ulusalkanal.com.tr