Şehit haberleri sonrası İzmir'de birçok etkinlik iptal edildi

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde teröristlerce düzenlenen hain tuzakta 4 askerin şehit olmasının ardından kentte etkinlikler iptal edildi.

Şehit haberleri sonrası İzmir'de birçok etkinlik iptal edildi

Şemdinli'de askeri aracın Mendi Köprüsü bölgesinden geçiş yaparken patlama meydana geldi.

Terör örgütü PKK tarafından düzenlenen hain saldırıda dört asker şehit oldu, dördü ağır dokuz asker yaralandı. Yaralı askerler Hakkari Asker Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

4 askerin şehit haberi İzmir’i de yasa boğdu, kentte birçok etkinlik iptal edildi.

Ege'de Son Söz'de yer alan habere göre, Menderes Belediyesi Çiçek Festivali’ni iptal ettiğini duyururken, Karşıyaka Belediyesi de Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu İsim Verme Töreni ve Şebnem Ferah Konseri’ni iptal ettiğini açıkladı.

BİRÇOK ETKİNLİK İPTAL EDİLDİ

Menderes Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Menderes Belediyesi olarak Cuma günü gerçekleştireceğimiz ve bu sabah haberini servis ettiğimiz Çiçek Festivalimiz, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yaşanan terör olayı nedeniyle iptal edilmiştir. Haberin yayından kaldırılması önemle rica olunur. Menderes Belediyesi olarak yaşanan terör olayını kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” denildi.

KARŞIYAKA'DA DA ETKİNLİKLER İPTAL

Karşıyaka Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bugün yapılacağını duyurduğumuz Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu İsim Verme Töreni ve Şebnem Ferah Konseri’ni, Hakkari’de gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan ve yaralanan vatan evlatlarımızın acısıyla ileri bir tarihe erteliyoruz. Saat 19.00’da Belediye Binası önünde toplanarak, Şebnem Ferah’ın da katılımıyla terörü hep birlikte lanetliyoruz. Tüm basın mensuplarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.

ulusalkanal.com.tr

izmir şehit haberleri