Ulusal Gönüllüler'i Marmara Ereğlisi'nde buluştu

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesinde Ulusal Gönüllüleri kahvaltıda bir araya geldi.

Ulusal Gönüllüler'i Marmara Ereğlisi'nde buluştu

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesinde UlusalGönüllüleri kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya konuşması olarak Ulusal Kanal program yapımcısı Halil Nebiler ve Gazeteci Teoman Alili katıldı. Fevzi Kurtuluş kahvaltıya türküleri ile renk kattı. Kafeist Restorantta yapılan kahvaltıya İşçi Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hayri Çaktı, Anadolu Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı aynı zamanda Tekirdağ Ulusal Gönüllüleri yönetim kurulu başkanı Nurtekin Erol , Anadolu Partisi Marmara Ereğlisi ilçe Başkanı Taner Aktaş, DSP M. Ereğlisi ilçe Başkanı Sinan Kutbay, CHP Yeniçiftlik eski ilçe başkanı Hasan Filiz, Çorlu Taşeron İşçileri Dernek Başkanı Cemal Dalar, CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayı Şerafettin Kurt, CHP Çerkezköy Belediyesi Meclis üyesi Rağbet Erol ve İP MKK üyesi Zafer Şen katıldı. İlk sözü alan Gazeteci Teoman Alili altı okta birleşeceğiz diyerek şunları söyledi.

Altı Okta Birleşeceğiz

“Artık zaman ayağa kalma zamanıdır. Tarih bize kalk borusu bizler için çaldı. Vatan, hürriyet ve Cumhuriyet kavramlarını birleştiriyoruz ve iktidara yürüyoruz. Bu içi boş bir laf değildir. Şimdi iktidara yürüyoruz. Artık vatanımız ve hürriyetimiz için iktidara yürüyoruz. Emperyalistlerin, Amerikanın ne kadar donanması olursa olsun ne kadar nükleer silahı olursa olsun onlara karşı bizim daha güçlü altı silahımız var onlar Mustafa Kemal’in altı okudur. Bunlarda birleşeceğiz. Ve iktidar olacağız. Tüm güçleri yeneceğiz.” dedi.

'Birleşiyoruz'

Ulusal Kanal Program Yapımcısı Halil Nebiler ise şunları söyledi. “Anadolu Partisindeki arkadaşlar beraber yürüyeceğiz, DSP deki arkadaşlar beraber yürüyeceğiz, İşçi Partisindeki arkadaşlar Yurt Partisinden arkadaşlar CHP’nin gerçek Atatürkçüleri artık hep beraber yürüyeceğiz. Bunlar artık birleşiyor arkadaşlar. Bunlar bir partide birleşmiyorlar bir çatıda birleşiyorlar. Yeni bir parti vücuda getirilecek.” dedi.

Haber: İmdat Şahin

ulusalkanal.com.tr

Ulusal gönüllü kahvaltı