Ahem, Gopi'yi kovuyor! Masum 9. bölüm fragmanını izle… Saath Nibhaana Saathiya(Masum) dizisinde bugün neler yaşanacak? 31 Mart Salı Masum özet…

Kanal 7'nin yeni dizisi Masum, asıl adıyla Saath Nibhaana Saathiya her gün Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor... Masum dizisinin konusu ne? Masum 9. bölüm fragmanı izle... Masum dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Ahem, Gopi'yi kovuyor! Masum 9. bölüm fragmanını izle… Saath Nibhaana Saathiya(Masum) dizisinde bugün neler yaşanacak? 31 Mart Salı Masum özet…

Orijinal adı 'Saath Nibhaana Saathiya' (Benimle Kal Sevgilim) olan dizi, her biri 22'şer dakikalık 2184 bölüm arkası yarın olarak Hindistan Star Plus TV'de 3 Mayıs 2010 - 23 Temmuz 2017 tarihleri arasında 7 yıldan uzun süre yayınlanmıştır.

Dizinin bugünkü bölümünde; Rashi, Gopi'ye armağan edilen gerdanlığı sahiplenmiş ve kendisi takmaya başlamıştır. Fakat Kokila bu duruma hemen müdahale eder. Ama bu durumdan yine Gopi zararlı çıkacaktır.

Kokila, Gopi'nin gerdanlığı istemediğini düşünmektedir bu durumda Gopi'nin üstüne gidecektir.

Kokila, Gopi'yi gerdanlıklara boğar. Ve üstü mücevherden gözükmez. Ahem'in karşısına böyle çıkan Gopi, Ahem'i şaşırtır. Ahem, mücevherleri çıkarmasını ya da başka odaya gitmesini ister. Gopi ise mücevherleri, Kokila'nın korkusundan çıkaramaz.

MASUM 9. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

Gopi (Giaa Manek), Raşi (Rucha Hasabnis), Ahem (Muhammed Nazım), Jigar (Vishal Singh), Kokila (Rupal Patel), Mira (Tanya Sharma), Hetal (Swati Shah)

ulusal.com.tr

Masum izle Masum fragman Masum yeni bölüm Masum gopi ahem Masum gobi ahem