Vatan Partisi birlik ve beraberlik için Doğu illerine uzandı

Milletvekili listelerini YSK'ya teslim eden Vatan Partisi diğer illerde olduğu gibi Batman'da çalışmalarını sürdürüyor. Babası terörle mücadele ederken şehit düşen Mehmet Emin Yıldız, Batman'dan vekil adayı. Bölgeyi iyi tanıyan Yıldız, terör sorununa dikkat çekti, gençleirn işsizlik nedeniyle terör olaylarına karıştığını söyledi.

Toplumun her kesimini kucaklamayı hedefleyen Vatan Partisi'nin vekil adayları kendi bölgelerinde bütün gücüyle çalışıyor. Vatan Partisi birlik ve beraberlik için Doğu illerine uzandı.

Bu illerden birisi de Türkiye'nin petrol yatağı olarak bilinen Batman.

Vatan Partisi'nin Batman adayı evli ve 5 kız çocuğu olan Mehmet Emin Yıldız.

Babası terörle mücadele ederken şehit düşen Yıldız Batman'da amatör olarak tiyatro yöneticiliği yapıyor.

Yıldız da genç adaylar arasında. 1987 doğumlu olan Yıldız, bölgedeki işsizlik nedeniyle gençlerin törör olaylarına karıştığını söylüyor.

Çözüm önerisi Yıldız'dan geliyor.

Ekonomisi tarıma dayanan Erzincan'da ise 2 isim yarışıyor.

1981-1982 yılları arasında da Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanlığı yapan Profesör Doktor Ali İsmet Demirsoy ilk sıradan aday.

Erzincanlı olan Demirsoy'un çok sayıda ders kitabı, araştırma, denemesi bulunuyor. Erzincan İl Başkanı Murat İnce bir diğer adayın da Pedegog Musa Dursun olduğunu açıkladı.

Düzce'de 7 aday adayı açıklayan Vatan Partisi seçimlerde 3 adayla yarışacak.

İlk sırada Doktor Mehmet Kaçar bulunuyor.

1999 yılındaki depremin izlerini atlatamayan kentte 2 de kadın aday var. Yönetici Serap Naz Başar ve Emekli Bankacı Ruhsar Uysal seçim yarışına girdi.

ulusalkanal.com.tr