Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım arasında sürpriz bir zirve yapıldı. Beştepe Sarayı'nda yapılan görüşmede, Musul operasyonundaki son durum ele alındı. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin de katıldığı zirvede, ekonomik gelişmeler de masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım arasında sürpriz bir görüşme yapıldı. Görüşme her iki ismin de resmi programında açıklanmamıştı.

Beştepe Sarayı'nda saat 14.15'te başlayan görüşmede, Musul operasyonunda gelinen aşama masaya yatırıldı.

Görüşmenin çok sayıda tank ile zırhlı aracın, sınır bölgesindeki Şırnak'ın Silopi ilçesine doğru hareket ettiği sırada yapılması dikkat çekti. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, zırhlı araç sevkiyatına ilişkin, "Bölgemizde önemli gelişmeler var. Türkiye her türlü ihtimale önceden hazırlık yapmak durumunda, bu hazırlıkların bir parçası" ifadelerini kullanmıştı.

Başbakan Yıldırım'ın Meclis'teki grup toplantısının ardından gittiği Cumhurbaşkanlığı Sarayında yapılan toplantıya Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli de katıldı.

Zirvede, ekonomik gelişmelerin de masaya yatırıldığı belirtildi.

Döviz kurundaki hareketlilik ile bankacılık sisteminin de ele alındığı toplantının ardından Başbakan Binali Yıldırım'ın banka yöneticileriyle bir araya geleceği duyuruldu.

ulusalkanal.com.tr

cumhurbaşkanı erdoğan Başbakan binali yıldırım beştepe