Kalemşorlar kapışıyor

Yandaş yazarlar arasındaki Kabataş tartışması alevlendi. Star Gazetesi yazarı Cem Küçük'ün "Gezi eylemleri sırasında Kabataş'ta baş örtülü bir kadına saldırılması olayı kurguydu. İyi yönetilemedi" iddialarına YeniŞafak Gazetesi Yazarı Abdülkadir Selvi yanıt verdi. Selvi, iddianın dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan tarafından dile getirildiğini hatırlattı, "O zaman Erdoğan'ı da kurgu yapmakla suçladığının farkında mısın?" dedi.

Kalemşorlar kapışıyor

"Gezi olayları sırasında eylemciler Kabataş'ta başörtülü bir kadına saldırdı" iddiası hükümete, özellikle de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın köşe yazarlarını bir birine düşürdü. Eylemler sırasında köşesinden olayın doğru olduğunu yazan yazarlar bir bir itirafta bulundu. O itirafın son örneği de Star Gazetesi yazarı Cem Küçük oldu.

Olayın "kurgu olduğunu ve iyi yönetilemediğini" söyleyen Küçük, "kendi gazetesini de kapsayacak şekilde eleştirel bir yazı yazdığını" belirtti.

Cem Küçük'e yanıt, Yeni Şafak Gazetesi yazarı Aldülkadir Selvi'den geldi. Bugünkü köşesinde Cem Küçük'ün itiraflarını ele alan Selvi, dönemin Başbakanı Erdoğan'ın açıklamalarını hatırlattı.

Selvi, "Kabataş kurguydu diyen Cem Küçük, o zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da kurgu yapmakla suçladığının farkında mısın? Vicdansız adam." dedi.

ulusalkanal.com.tr

tayyip erdoğan Abdülkadir Selvi cem küçük kabataş