Facebook, Instagram ve WhatsApp çöktü! Facebook, Instagram ve WhatsApp'a neden girilemiyor? Ağırlıkla İstanbul'dan erişilemiyor (2 Mayıs Perşembe Facebook, Instagram, WhatsApp giriş sorunu)

Facebook, Instagram ve WhatsApp çöktü. Milyonlarca kişinin kullandığı popüler uygulamalardan Facebook, Instagram ve WhatsApp çöktü. Ünlü üç uygulamanın da aynı anda çökmesi dikkat çekti. Çok sayıda kullanıcı, sosyal medya hesaplarından Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın çöktüğünü bildiren mesajlar paylaştı. Facebook, Instagram ve WhatsApp'a İstanbul genelinde yaşandı. Saat 15.50 sıralarında Instagram yine çöktü. Uygulama ana sayfasını yenilemek isteyen kullanıcılara, 'Akış Yenilenemedi' uyarısı gösterildi

Facebook, Instagram ve WhatsApp çöktü! Facebook, Instagram ve WhatsApp'a neden girilemiyor? Ağırlıkla İstanbul'dan erişilemiyor (2 Mayıs Perşembe Facebook, Instagram, WhatsApp giriş sorunu)

Popüler uygulamalardan Facebook, Instagram ve WhatsApp çöktü.

Üç uygulamaya erişim sorunu yaşanıyor.

Milyonlarca kişinin kullandığı popüler uygulamalardan Facebook, Instagram ve WhatsApp, aynı anda erişilemedi.

Çok sayıda kullanıcı, sosyal medya hesaplarından Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın çöktüğünü bildiren mesajlar paylaştı.

Facebook, Instagram ve WhatsApp'a dünya genelinde erişim sorunu olduğu belirtildi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Instagram, Facebook ve WhatsApp servislerinde dünya genelinde sorun yaşandığını belirterek, Türkiye'deki kullanıcıların da bundan kısmen etkilendiğini bildirdi.

Sayan, Twitter hesabından sosyal iletişim ağlarında yaşanan sorunlara ilişkin yaptığı açıklamada, "Instagram, Facebook ve WhatsApp servislerinde dünya genelinde sorun yaşanmakta olup, ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadesini kullandı.

HANGİ İLLERDEN ERİŞİM SORUNU VAR

Facebook'a erişim sorunu, İstanbul genelinde yaşanıyor.

Instagram'a erişim sorunu ise Türkiye'den ağırlıklı olarak İstanbul, Ankara, İzmir, Konya ve Adana illerinden yaşanıyor.

Öte yandan WhatsApp'a da İstanbul, Kocaeli, Bursa, Ankara, İzmir ve Konya'dan erişim sorunu yaşanıyor.

INSTAGRAM YİNE ÇÖKTÜ

Saat 15.50 sıralarında Instagram yine çöktü. Uygulama ana sayfasını yenilemek isteyen kullanıcılara, 'Akış Yenilenemedi' uyarısı gösterildi.

ulusal.com.tr

facebook ınstagram whatsapp çöktü mü instagram çöktü mü facebook çöktü mü