Sıcaklık 8 derece düşecek! Şiddetli yağış uyarısı (İstanbul hava durumu)

İstanbul'un dahil olacağı şekilde yurdun kuzey batısında iki günde 8 derecelik sıcaklık düşüşü bekleniyor. Düşüşle beraber şiddetli yağmurun geleceği tahmin ediliyor. Ayrıca, pazar günü meydana gelebileceği belirtilen olumsuz meteorolojik olayların olasılığının da devam ettiği vurgulandı

Sıcaklık 8 derece düşecek! Şiddetli yağış uyarısı (İstanbul hava durumu)

Ülkenin kuzey batısında hava sıcaklığında 8 derecelik düşüş bekleniyor.

Ancak sıcaklıkların daha sonra bir anda düşeceğinin tahmin edildiği belirtiliyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Profesör Doktor Orhan Şen, 8 Ekim 2017 Pazar günü kuzey batı bölgelerinde önemli meteorolojik olayların meydana gelebileceğini ifade etmişti.

Şen, bugün yaptığı açıklamada, pazar günü olabilecek meteorolojik olumsuzlukların olasılığının devam ettiğini vurguladı.

Şen, 7 Ekim 2017 Cumartesi günü İstanbul'un da dahil olacağı şekilde yurdun kuzey batısında, öğleden sonra rüzgarın lodosdan karayele dönmesinin beklendiğini belirtti.

Şen rüzgardaki bu değişimle birlikte iki günde sıcaklıkların 8 derece düşeceğini aktardı.

Ayrıca şiddetli yağmur uyarısında da bulunan Orhan Şen, bu yağışların sıcaklıkların düşüşüyle beraber geleceğini ifade etti.

"PAZAR GÜNKÜ DURUM BU"

Şen, pazar günü yaşanabileceğini aktardığı durumu şöyle açıkladı:

İçi soğuk su dolu surayi düşünün dibi rusya da ağzı Belarus da bardağa su boşaltılıyor bardağın dibi de trakya merkez olmak üzere marmara

Pazar günkü durum bu​

ulusal.com.tr

istanbul meteoroloji Hava durumu