Kadın cinayetleri bitmiyor: 3 kadın daha katledildi

Kadına yönelik şiddet ve cinayet bitmiyor. Niğde'de Süheyla Yılmaz, eski eşi tarafından bıçaklandı. Ankara'da Emine Yanıkoğlu eşi tarafından pompalı tüfekle vuruldu. İstanbul'da Derya Aslan'ı boşanma aşamasındaki eşi silahla öldürdü. Üç kadın daha eşleri tarafından katledildi.

Kadın cinayetleri bitmiyor: 3 kadın daha katledildi

Kadına yönelik şiddet ve cinayetin önüne geçilemiyor. Üç kadın daha eşleri tarafından katledildi.

Niğde'de B.K., ailesiyle yaşayan eski eşi Süheyla Yılmaz ile konuşmaya gitti. Evdekilerle tartışan B.K, eski eşi Süheyla, annesi Meral ve babası Ahmet Yılmaz'ı bıçakla yaraladı. Ekipler, genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olaydan sonra kaçan zanlı B.K yakalanarak tutuklandı.

Ankara'da S.Y., eşi Emine Yanıkoğlu ile tartıştı. Cani koca, pompalı tüfekle genç kadına iki el ateş etti. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Hastaneye kaldırılan genç kadın, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Zanlı ise gözaltına alındı.

İstanbul’da Sami Aslan, gece geç saatlerde boşanma aşamasında olduğu Derya Aslan’ın ailesiyle kaldığı eve gitti. Aslan, Derya’ya, 2 aydır göstermediği çocuklarını göstereceğini söyledi. Genç kadını araçla Büyükçekmece’de boş bir araziye götürerek, silahla vurup öldürdü. Sami Aslan daha sonra kadının ağabeyini arayarak “Gelin cesedinizi alın” dedi ve olay yerinden kaçtı. Polis, Aslan’ın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan 33 yaşındaki 2 çocuk annesi Derya Aslan, Sultanbeyli'de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Genç kadın, Osmangazi Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

ulusal.com.tr