Bahçeli'den 4 partiye anayasa çalışması tepkisi: "Masayı PKK kurmuş kalem siparişi de FETÖ’ye verilmiş"

MHP lideri Devlet Bahçeli, İyi Parti, CHP, HDP ve Saadet Partisi'nin yaptığı ortak anayasa çalışmasına sert tepki gösterdi. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, “Masayı PKK kurmuş, kalem siparişi de FETÖ'ye verilmiştir” dedi. Bahçeli, ABD ve AB’den destek isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da tepkiliydi. Türkiye’nin kuşatılmak istendiğine de dikkat çeken Bahçeli, iç cephede birlik çağrısı yaptı.

Bahçeli'den 4 partiye anayasa çalışması tepkisi: "Masayı PKK kurmuş kalem siparişi de FETÖ’ye verilmiş"

Muhalefetin PKK talepleri için ortak anayasa çalışmasını ağır eleştirdi. Atlantik cephesinden muhalefete destek isteyen CHP liderine de sert tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeminde İyi Parti, CHP, HDP ve Saadet Partisi’nin 2018’deki ortak anayasa çalışması vardı.

Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Amerika ve Batı'dan destek beklentisine de sert tepki gösterdi. Türkiye’yi Batı’ya şikâyet eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da tepkiydi.

MHP liderinin gündeminde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti de vardı. KKTC'nin başka devletlerce de tanınması gerektiğini vurguladı.

Azerbaycan'ın askeri ve diplomatik zaferine ilişkin de konuştu Bahçeli. Zaferi kabullenmekte zorlananlar olduğunu belirtti.

MHP Lideri Bahçeli, Türkiye'ye yönelik tehditlere karşı iç cephede birlik mesajları da verdi.

ulusal.com.tr

chp fetö pkk mhp hdp İyi Parti