Atatürk Havalimanı'nda silah sesleri

Atatürk Havalimanı araç trafiğine kapandı

Atatürk Havalimanı'nda silah sesleri

Atatürk Havalimanı'na ana kapıdan motosikletle girdikten sonra havaya ateş açıp kaçan kişiyi yakalamak için havalimanı araç giriş-çıkış trafiğine kapandı.

Atatürk Havalimanı'na ana kapıdan motosikletle girdikten sonra motosikletin motorunu patlatıp kaçan kişi Havaalanının otopark bölümünde yakalandı. Saldırganların Mecnun Koca ve Muhammet Hocaali olduğu belirtildi. Şahısların kullandıkları motosiklet bpmba ihtimaline karşı kontrollü olarak patlatıldı.Patlatılan motosikletten bomba çıkmadı

Havalimanında araç giriş-çıkışı normale döndü.​

İSTANBUL VALİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Vasip Şahin Twitter'da, "Bu gece Atatürk Hava Limanında dur ikazına uymayan motosikletli 2 kişi polisimizce havaya ateş edilmek suretiyle durdurularak yakalanmıştır." dedi.

Şaihn, "İlk incelemede şahısların üzerinde herhangi bir silah veya patlayıcı madde bulunmamıştır. Hava limanı yolcu giriş ve çıkışlarına açıktır. Vatandaşlarımızın bunun dışındaki bilgilere itibar etmemelerini rica ediyorum." dedi.

TÜRK HAVA YOLLARI BASIN MÜŞAVİRİ'NDEN AÇIKLAMA

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından "Atatürk Havalimanı çıkışlı uçuşlarımız devam etmektedir." diye yazdı.

ulusalkanal.com.tr

atatürk havalimanı çatışma