İstanbul'da bu iş için 1500 kamyoncu aranıyor

3. köprü ile birlikte Mahmutbey gişelerinde trafik yoğunluğunu iki kat arttı. İstanbul'un Avrupa yakasında trafik içinden çıkılmaz bir hal aldı. Gişelerdeki sorunu çözmek için 1500 kamyon şöförü aradıklarını belirten Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, projeyi 2018'den önce bitirmeye çalıştıklarını söyledi.

İstanbul'da bu iş için 1500 kamyoncu aranıyor

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarını tamamlamak için 1500 kamyon şöförü aranıyor.

3. Köprünün açılması ile birlikte Mahmutbey Gişeleri'nin yükü iki kat arttı, İstanbul trafiği içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Kuzey Marmara Otoyol projesi konsorsiyumunda yer alan Limak’ın Başkanı Nihat Özdemir Hürriyet gazetesine konuştu. Bağlantı yolları ile ilgili sıkıntıyı çözmek için çalışma başlattıklarını belirten Özdemir, 1500 kamyon şöförü aradıklarını söyledi.

Kuzey Marmara Otoyol projesi'nin sözleşme süresinin 3 yıl olduğuna dikkat çeken Özdemir, "bizden 2 yıl içinde bitirmemiz istendi" dedi.

Trafik sıkıntıları ile ilgili konuşan Nihat Özdemir, Bağlantı yollarını tamamlandıkca açacaklarını açıkladı.

Öte yandan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'dan ilginç bir yorum gelmişti. Arslan, sürücülerin farklı çıkış yollarını kullanması gerektiğini söylemişti, ancak şuan için alternatif hiçbir güzargah yok.

ulusalkanal.com.tr