Bahçeli'den sağduyu çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Denizli ziyaretinin ikinci gününde Babadağ ilçesindeydi. Bahçeli konuşmasında ülkücüleri sağduyu çağrıdı. MHP Lideri, Esenyurt'taki silahlı saldırıyla ilgili görülen duruşmada çıkan olaylarla ilgili de yazılı açıklama yaptı. "İçimize sızmış ajanlar olayları provoke ediyor. Provokasyon devam ederse ajanları tam liste açıklarız" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Denizli ziyaretinin 2'nci gününde Babadağ ilçesine gitti. Bahçeli, sağduyu çağrısını yineledi.

MHP Liderinin gümdeninde yolsuzluk soruşturması da vardı. Bahçeli, görevden alınan savcılara sahip çıktı.

Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul Esenyurt'taki seçim bürsouna düzenlenen saldırıyla ilgili de yazılı bir açıklama yaptı. Saldırının provokasyon olduğunu söyleyen Bahçeli, Büyükçekmece'deki duruşma sırasında yaşanan olayların MHP içine sızmış ajanlar tarafından provoke edildiğini belirtti.

"Esenyurt’taki alçak saldırıyla ilgili gözaltına alınan zanlıların Büyükçekmece’de yargılanmaları sırasında gerginliklerin ve irili ufaklı çatışmaların yaşanması polisin şuursuz tavrına bağlı olduğu kadar art niyetli ve içimize sızmış ajan-provokatörlerin de eseridir"

MHP içine sızan ajanların kimlikleri ve nereye çalıştıklarıyla tespit ettiklerini belirten Bahçeli, "Şayet partimizi ve dava arkadaşlarımızı ısrarla kavgaya sürükleme ahlaksızlığı devam ederse tespit ettiğimiz provokatörleri tam liste halinde teşhir etmekten ve milletimizin bilgisine sunmaktan tereddüt göstermeyeceğiz" dedi.

ulusalkanal.com.tr