Davutoğlu saraylar hakkında konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu Dolmabahçe Sarayı'yla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Saray kullanımına bakışını "Doğrudan farkedilen görkem, kibir insana rahatsızlık verir" sözleriyle ifade eden Başbakan, "Dolmabahçe Sarayı'nı hiç sevmemişimdir" dedi.

Davutoğlu saraylar hakkında konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu ofisinin bulunduğu Dolmabahçe Sarayı'yla ilgili tartışma yaratacak ifadeler kullandı.

Milliyet Gazetesi'nden Nagehan Alçı'ya konuşan Başbakan, saray kullanımına bakışı hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Dolmabahçe Saray'ını örnek verdi.

"Doğrudan fark edilen görkem, kibir insana rahatsızlık verir" diyen Davutoğlu "Bu yüzden Dolmabahçe sarayını hiç sevmemişimdir" ifadelerini kullandı

Başbakan'ın bu sözleri Beştepe'de kendisine saray yaptıran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a bir gönderme olarak yorumlandı.

Milliyet Gazetesi ise Davutoğlu röportajında ilginç bir şekilde sayflarına taşıdı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Dolmabahçe Sarayı ile ilgili sözleri birinci sayfadan başlık olarak görülürken, iç sayfada bu ifadelere yer verilmedi. Ulusal Kanal'a konuşan Nagehan Alçı da "Dolmabahçe değerlendirmesi sohbet sırasında söylenmişti, başlık mı yapımış?" dedi.

ulusalkanal.com.tr