AKP'li Mehmet Özhaseki'den flaş açıklama: Süreç bugün başlatılacak

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı AKP'li Mehmet Özhaseki, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından aldığı kararı açıkladı. Özhaseki, açıklamasında, "Hal böyleyken, hafta sonu Kayseri'de yaptığımız bir ziyaret sırasında ittifak ortağımız MHP'ye dair, tırnak içerisinde verilerek söylediğim iddia edilen sözler, yalan ve iftiradan ibarettir. Sarf etmediğim esef verici sözler haberleştirilerek şahsıma itibar suikasti yapılmaya çalışılmıştır. Yalan haber yapan gazete ile ilgili hukuku süreç bugün itibariyle başlatılacaktır." açıklaması yaptı

AKP'li Mehmet Özhaseki'den flaş açıklama: Süreç bugün başlatılacak

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı AKP'li Mehmet Özhaseki, açıklama yaptı.

Özhaseki'nin açıklaması şöyle:

"Cumhur ittifakı; 15 Temmuz'dan sonra devletimizin yaşadığı beka tehlikesiyle beraber küresel güçlerin bölgemizde oynadığı oyunlara karşı kurulan bir güç birliğidir. Cumhur ittifakı; iki farklı siyasi kimliği ve tarzı olan AK Parti ve MHP arasında vücuda getirilmiştir.

16 Nisan Referandumu, 24 Haziran Genel Seçimleri ve 31 Mart Yerel Seçimleri, Cumhur ittifakı içerisinde yer alan iki parti teşkilatlarının ve mensuplarının ahenkli çalışmasıyla beraber zaferlerle atlatılmıştır.

Cumhur ittifakı; bizzat milletin kurduğu ve temelinde 2023, 2053 ve 2071 gibi stratejik hedeflere ulaşmayı amaçlayan, iki siyasi partinin buluşmasıdır. Sayın Cumhurbaşkanımı-zın deyimiyle "Cumhur ittifakı pazara kadar değil mezara kadardır." Şahsımın da görüşleri bu şekildedir.

Hal böyleyken, hafta sonu Kayseri'de yaptığımız bir ziyaret sırasında ittifak ortağımız MHP'ye dair, tırnak içerisinde verilerek söylediğim iddia edilen sözler, yalan ve iftiradan ibarettir. Sarf etmediğim esef verici sözler haberleştirilerek şahsıma itibar suikasti yapılmaya çalışılmıştır.

Yalan haber yapan gazete ile ilgili hukuku süreç bugün itibariyle başlatılacaktır."

ulusal.com.tr

mhp AKP kayseri Mehmet Özhaseki