Samsun Anadolu Lisesi'ne TEM polisleri çağrıldı

Liselerdeki "Yandaş müdür" isyanı dalga dalga yayılıyor. Gerici eğitime karşı bildiri yayımlayan Samsun Anadolu Lisesi öğrencilerine gözdağı verilmek için polis okula çağrıldı. Öğrencilerin bildirisine tepki gösteren İzmir Atatürk Lisesi Müdür Yardımcısı ve Din Dersi Öğretmeni Yasin Çeler ise küfür etti.

Türkiye'nin köklü ve gözde liselerindeki "yandaş müdür" isyanı artıyor.

İstanbul Erkek Lisesi'nde başlayan tepkiler diğer okulara yayıldı. Lise öğrencilerin eylemlerine Samsun Anadolu Lisesi de bir bildiri yayımlayarak katılmıştı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bugün okula geldi. Öğrencilere gözdağı vermeye çalıştı.

Mezun olan öğrencilerin okula girmek istediği ancak okul yönetiminin buna izin vermediği öğrenildi. Okul yönetimi ile mezun öğrenciler arasındaki kısa süreli bir gerginliğin ardından okula polis çağırıldı.

ERDOĞAN, ÖĞRENCİLERİ SUÇLADI

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da öğrencileri terörist olmakla suçladı.

MÜDÜR YARDIMCISI VE DİN DERSİ ÖĞRETMENİ KÜFÜR ETTİ

"Yandaş müdür" isyanının yaşandığı yerlerden biri de İzmir Atatürk Lisesi... Öğrencilerin bildirisine sosyal medyada tepki gösteren İzmir Atatürk Lisesi Müdür Yardımcısı ve Din Dersi Öğretmeni Yasin Çeler küfür etti.

Yasin Çeler, Twitter’da “Bizim gibi olmayanları ne zaman sindirmişiz. Biz neymişiz be abi.. aq” diye yazdı.

Tepkiler üzerine öğrencileri odasına çağıran Müdür Yardımcısı Yasin Çeler, Twitter'da yeni bir mesaj yayımlayarak "Biricik öğrencilerimle Atatürk lisemizdeyiz" dedi.

ulusalkanal.com.tr

çağrıldı