Şehit sayısı 3'e çıktı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar devam ediyor. 2'si asker, 1'i de polis olmak üzere 3 güvenlik görevlisi operasyonlar sırasında şehit oldu

Şehit sayısı 3'e çıktı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlar devam ediyor. Operasyonlarda dün geceden bu yana 2 asker ve bir polis şehit oldu.

Güvenlik güçleri, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur'un Fatihpaşa Mahallesi ile Yenikapı Sokağı'nda bölücü terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi.

PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu Özel Harekat Polisi Musa Yüce başından vurularak yaralandı. Askeri hastaneye kaldırılan Yüce, tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.

Fatihpaşa Mahallesi'ndeki operasyonlarda da jandarma ekipleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada bir Uzman Çavuş ağır yaralandı. Diyarbakır Askeri Hastanee kaldırılan ve ismi henüz açıklanmayan uzman çavuş yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Dün akşam da Fatihpaşa Mahallesi'nde yola tuzaklanan bir patlayıcının infilak etmesiyle ağır yaralanan bir asker bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

ulusalkanal.com.tr