Ankaralı Namık'ın eşi yaşananları anlattı: Kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum...

Ankaralı Namık sahne adıyla tanınan türkücü Namık Uğurlu hayatını kaybetti. Keçiören’de oturan Uğurlu’nun, apartmanın 7'nci katındaki dairesinden kendini attığı anlaşıldı

Ankaralı Namık'ın eşi yaşananları anlattı: Kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum...

Oyun havalarının vazgeçilmez sesi olan Ankaralı Namık bu kez sevenlerini üzdü. "Ankaralı Namık" sahne adıyla tanınan türkücü Namık Uğurlu intihar ederek yaşamına son verdi.

Uğurlu, akşam saatlerinde Keçiören'deki apartmanın 7'nci katındaki dairesinden atlayarak yaşamına son verdi. Uğurlu hastaneye kaldırıldı ancak çoktan hayatını kaybetmişti.

Uğurlu'nun yakınları ölüm haberi üzerine sinir krizi geçirdi.

Memleketi Çankırı Kurşunlu olan Ankaralı Namık 6 yaşından beri saz çalıyordu. İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitiren Namık Uğurlu, ilk müzik deneyimini gazinolarda ve düğünlerde sahneye çıkarak yaşadı.

39 yaşında hayatını kaybeden Ankaralı Namık kendi yorumunu katlığı oyun havları ile tanınıyordu.

NAMIK UĞURLU KİMDİR?

Gerçek ismi Namık Uğurlu olan sanatçı Ankaralı Namık ilk dönemlerde ise Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakapları ile anılmıştır. Ankaralı Namık aslen Çankırı Kurşunlu İlçesi Yeşilöz Köyü nüfusuna kayıtlıdır. 6 yaşına kadar Altındağ’da büyümüş ve 6’lı yaşlarda saz çalmaya başlamış ve o dönemlerde düğün ve gazinolarda sahne almıştır.

Ankaralı Namık özellikle Arabada 5 evde 15, şişeler, İstanbul Hovardası, Çiçeğim, Gelin mi Oldun, Gözlerin Aklımda Kaldı, Hadi Çıkta Gel, Kafam Bozuk, Layık Değilim, Yozgatlım, Yürü Yürü ve Ankaranın Bağları parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır.

EŞİ SON ANLARINI ANLATTI

Hayatını kaybeden Ankaralı Namık ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu'nun eşin, ünlü sanatçının son anlarını anlattı.

Bina görevlisi Ramazan Kılınç, olayla ilgili şarkıcının Uğurlu’nun eşinin polislere verdiği ifadeyi şöyle anlattı: “15-20 dakika önce dışarıdan gezmiş. İçeri girdikten sonra eşi balkona oturturmuş ve ben çocukları uyutayım demiş. O da ‘ben kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum’ demiş. Sonra da intihar etmiş.”

ulusalkanal.com.tr

öldü mü ankaralı namık