İşte Bilal Erdoğan'ın çağrı kararı

Doğrudan Başbakan Tayyip Erdoğan'ı hedef alan rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında oğlu Bilal Erdoğan'ın şüpheli olduğu kesinleşti. Ulusal Kanal Bilal Erdoğan'ın şüpheli olarak ifadeye çağırıldığını gösteren belgeye ulaştı. Dosyadan el çektirilen Muammer Akkaş imzalı yazıda Erdoğan'ın 2 Ocak 214'e kadar ifadeye gelmediği takdirde gözaltına alınacağı belirtiliyor.

İşte Bilal Erdoğan'ın çağrı kararı

Özer Sürmeli / ulusalkanal.com.tr

Yeni rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda Başbakan Erdoğan doğrudan hedef alındı. Dünkü haberimizde iddiları kapsamlı olarak verdik. Haberimizin altındaki belge, Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkında çıkarılan yakalama kararı... İşte "Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak..." diye başlayan yakalama kararının ayrıntıları.

"Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve üye olmak suçlarından şüpheli olarak ifadeniz alınacağından belirtilen tarihte savcılığımıza gelmeniz, gelmediğiniz takdirde zorla getirileceğiniz tebliğ olunur."

Bu satırlar Başbakan Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a hitaben kaleme alındı.

Ulusal Kanal, rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında Bilal Erdoğan'ın şüpheli olarak ifadeye çağrıldığını gösteren belgeye ulaştı.

Dosyadan el çektirilen savcı Muammer Akkaş imzalı belgede Necmettin Bilal Erdoğan'ın, 2 Ocak 2014'e kadar ifade vermek için savcılığa başvurmadığı takdirde gözaltına alınacağı vurgulanıyor.

25 Aralık 2013 tarihli olduğu görülen ifade çağırısının dün emniyetin yapmadığı operasyon kapsamında hazırlandığı anlaşılıyor.

ulusalkanal.com.tr