Son dakika haberleri... Muş'ta deprem! İçişleri Bakanı Soylu'dan ilk açıklama (16 Eylül 2020 Kandilli Rasathanesi son depremler)

Muş Korkut'ta 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 16 kilometre olarak açıklandı.

Son dakika haberleri... Muş'ta deprem! İçişleri Bakanı Soylu'dan ilk açıklama (16 Eylül 2020 Kandilli Rasathanesi son depremler)

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 17:48'de Muş Korkut'ta 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 16 kilometre olarak açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin derinliğiniğ 5 kilometre olarak açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman soylu deprem sonrası yaptığı açıklamada, "Muş’un Korkut ilçesinde saat 17.48’de 4,7 büyüklüğünde gerçekleşen depremde valiliğimizden aldığımız bilgiler çerçevesinde hasara yönelik ihbar yok. Taramalara AFAD ekipleri ve Jandarmamız tarafından devam ediliyor." dedi.

Muş Valisi İlker Gündüzöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Korkut'ta yaşanan depremle ilgili şu ana kadar kendilerine olumsuz bir durum ulaşmadığını söyledi.

Vali Gündüzöz. "Yaşanan depremin ardından 112, jandarma ve AFAD ekiplerimiz çalışma başlattı. Şu an bize ulaşan olumsuz bir durum söz konusu değil. Ekiplerimiz köylerde araştırma yapıyor" dedi.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

muş son depremler muş deprem