Varisli damarları kolaylıkla azaltın

Varisli damarları kolaylıkla azaltın

Varisli damarlar kan dolaşımı esnasında damarda bulunan zayıflıkları gösteren bir sağlık problemidir. Estetik anlamda, çok belirgin olabilirler ve bir kişinin güzellik konusunda etkisini düşürebilir. Varisolan damarları önlemek için doğal olarak, evde yapılan bir uygulamayı nasıl kullanacağınızı ve yakın zamanda ortaya çıkmış olanları yok etmeyi açıklamak için birkaç yöntem belirteceğiz.

Kan Dolaşımını hızlandırın.

Öncelikle varislere karaciğer sebep olur, çünkü bu organ kan dolaşımını düzenler ve kanı toksinlerden kanı arındırır. Bu nedenle hep varisli damarlarla savaşta komple tedavinin aşağıdaki gıdalara dayanan iyi bir diyetle başlaması gerektiğini unutmamalısınız: Meyve ve sebzeler: bunların arasında limon, greyfurt, enginar ve hindiba göze çarpmaktadır.Baklagiller: kimyon, kombu yosun veya rezene ile pişirilir.Tam tahıllar: özellikle pirinç, darı veya kara buğday. Yumurtalar, tercihen organiktir. Balık. Beyaz et. Çiğ veya pişmiş meyveler ve kurutulmuş meyveler, ancak kızartılmış veya tuzlanmış asla. Soğuk preslenmiş yağlar: susam, yağ, ayçiçeği, keten tohum, buğday tohumu vb. Yulaf, pirinç veya fındıktan yapılan sebze içecekleri. Biber veya zerdeçal gibi baharatlar.

Ayrıca, bazı gıdaların tüketimini kısıtlamalısınız. Kırmızı et, süt ve süt ürünleri, Kızartılmış ve önceden pişirilmiş gıdalar, Alkollü içecekler.

Bağırsakları düzenleyin.

Bağırsaklar vücutta dolaşımı doğrudan etkileyen bir organdır. Gövdedeki merkezi bölgede bulunduğu için, vücudun merkezi bölgesi, düzgün çalışmıyorsa tüm gövde boyunca doğru dolaşımı bloke eden bir tıkanma oluşturur.

Bu nedenle doğal olarak bağırsaklarınız iyi terbiye etmeniz gerekir; özellikle kabızlık çekiyorsanız ya da en yaygın problem olan ishal ya da tahriş edici bağırsak eğilimini bir önce önlemeniz gerekmektedir.

Soğuk su uygulayın.

Soğuk su, dolaşım problemlerinin en kısa sürede ortadan kaldırılmasını etkilemektedir. Tabi bu uygulama doğru olarak yapıldığında geçerli olacaktır. Sadece bacakların soğuk suya maruz kalacağı bir şekilde uygulama yapmanız gerekmektedir. Bacakları soğuk su ile ovuşturun. Tabi ki bunu yaparken varisli damarın durumuna göre baskı şiddetini ayarlamalısınız. Bunu duş, lavabo, havuz, deniz, hortum vb. ile yapabilirsiniz. Eğer mümkünse, hareket halindeyken birkaç dakika bacakları suda bekletin. Bundan sonra bacaklarınızı kurutarak normal olması gereken sıya yeniden geri getirin ve sıcaklık kontrastı yaratın. Bu gerçekten çok iyi gelecektir bacaklarınıza ve varisli bölgenize. Eğer ısıtamıyorsanız sıcak su torbası ile ısıyı yükseltmeye çalışın ya da egzersizlerle ısıtmaya çalışın.

Egzersiz yapın.

Vücudu hareket ettirerek kan dolaşımını hızlandırabilirsiniz. Böylece hem ayakları çalıştırmış ve damarlardan geçen kan miktarı en üst seviyeye çıkarmış olacaksınız. Kan miktarında göre damarın çalışma oranı da artacaktır. Bunun için belli zamanlarda koşu, yürüyüş, yüzme ve bu gibi antrenman egzersizleri yapmanızda fayda vardır. Damardaki varisi azaltmanın en iyi yöntemi budur.. Önemli olan bacakların uzunca bir süre sabit kalmaması gerektiğini düşünürsek egzersiz en önemli tedavi yöntemi olduğunu kabul etmiş oluruz.