Hakkari ile Edirne kucaklaşacak

Hakkari ile Edirne kucaklaşacak. Vatan Partisi 7 Haziran seçimleri öncesinde, bu sloganla Yüksekova mitingi yapacak. Miting bütün engelleme girişimlerine karşı, yarın saat 14. 00'te Yenişehir Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, türm Türkiye'ye kardeşlik mesajı verecek.

Hakkari ile Edirne kucaklaşacak

7 Haziran seçimleri öncesinde Vatan Partisi, Türkiye'yi birleştirecek adımı atacak. Irak ve İran sınırının sıfır noktasındaki Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde miting yapacak.

Vatan Partisi'nin Adana mitingi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın meydan ısrarı ile engellenmek istenmiş ancak bu başarılamamıştı. Uğur Mumcu Meydanı'nda miting yapıldı.

Sadece Adana'daki değil, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki miting de engellenmek istendi.

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'in bu sözlerle dile getirdiği tehdit Yüksekova kaymakamının sözleriydi. Kaymakam, "güvenliğinizi sağlayamayız" diyerek mitingin iptal edilmesini istemişti.

Vatan Partisi'nin mitingi 7 Haziran seçimlerin öncesinde Yüksekova'da yapılacak tek miting olmaz özelliği taşıyor. Miitngin adı da Edirne'den Hakkari'ye kardeşilik.

Çevre illerden yurttaşlar da Yüksekova'ya hareket etti.

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek saat 14.00'te, Yenişehir Stadyumu'nda Hakkarililere seslenecek, önemli mesajlar verecek.

Edirne vatan partisi Hakkari Yüksekova