"Beşiktaş'ta kalabilirim"

Manuel Fernandes yeni sözleşme için Beşiktaş'a olumlu sinyaller verdi. Siyah beyazlı kulüple sezon sonu sözleşmesi sona erecek Fernandes, bir çok teklif almasına karşın uzun yıllar Beşiktaş'ta kalabileceğini söyledi.

"Beşiktaş'ta kalabilirim"

Beşiktaş'ta yeni sözleşme imzalamayan ve sezon sonunda takımdan ayırlamasına kesin gözüyle bakılan Manuel Fernandes, Lokomotiv Moskova'yla anlaştığı iddialarını yalanladı.

Portekiz'de "Mais Futebol"a konuşan Fernandes, kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Geleceğine sezon sonunda karar vereceğini belirten 28 yaşındaki Portekizli "Kariyerim gözden geçirmek zorundayım Ama benim için öncelik tekrar sağlığımı geri kazanmamdır. Umarım, sezon sonu vereceğim karar iyi olur çünkü kariyerimin son dönemlerine girerken doğru olanı yapmalıyım" dedi.

Sezon sonunda serbest kalacak olan Fernades birçok teklif aldığını ve bunlardan birinin Lokomotiv Moskova olduğunu doğruladı. Portekizli oyuncu, "Birçok kulüpten son dönemde teklif geldi, tüm ihtimalleri açık tutuyorum ama henüz bir karar vermedim, kimseye cevap vermedim ve imza atmadım" diye konuştu.

Beşiktaş ile sözleşme yenilemeye sıcak baktığını belirten Fernandes, siyah beyazlı kulüpte 4 yıldır forma giydiğini ve sezon sonunda masaya oturabileceğini söyledi. Yıldız oyuncu, "Beşiktaş'ta bana saygı duyulduğunu biliyorum. Dürüst olmak gerekirse, daha uzun yıllar Beşiktaş'ta kalabilirim" ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr