''Uzaktan kumandalı Genel Başkan''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlık adaylığına tepki gösterdi. "Erdoğan AKP'ye uzaktan kumandalı genel başkanı yerleştiriyor" diyen Bahçeli, Davutoğlu'nun başbakanlığı ile BOP'un Türkiye cuntasını da kurduğunu vurguladı.

''Uzaktan kumandalı Genel Başkan''

"Büyük Ortadoğu Projesi Türkiye cuntasını tam olarak kurdu". MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın koltuğuna Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nu aday göstermesini bu sözlerle yorumladı.

Yazılı açıklama yapan Bahçeli, Davutoğğlu hakkında sert sözler sarfetti. Davutoğlu'nu "başarısız, yetersiz, aciz, maceracı ve bostan korkuluğu" gibi sözlerle tanımlayan Bahçeli, Türkiye'nin küresel planlara alet olacağını ve büyük bir travma yaşayacağını belirtti.

Bahçeli, başbakan belirlemede yaşanan usulsüzlüklere de dikkat çekti. Bahçeli, Erdoğan'ın 15 Ağustos itibarı ile cumhurbaşkanı olduğunu, yerine kimseyi atayamayacağını, üstelik başbakanlık görevini de sürdüremneyeceğini vurguladı.

"Erdoğan, Türk milletinin vermediği bir yetkiyi hukuk anarşisiyle Ahmet Davutoğlu’na lütfetti" diyen Bahçeli, AKP’deki oligarşik yapılanmanın bir anayasa cinayeti olduğu belirtti.

ulusalkanal.com.tr