Müge Anlı'da bugün neler oluyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Mart 2020 Salı tamamını izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün neler yaşanıyor? Müge Anlı ile canlı özet... Müge Anlı ile Tatlı Sert izle...

Müge Anlı'da bugün neler oluyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Mart 2020 Salı tamamını izle

Müge Anlı'da bugün; Dün annesi yayına gelen Tuğba, Müge Anlı'nın çağrısıyla en yakın adliyeye bırakıldı. 25 yaşındaki Tuğba Karaca, bugün annesi ile birlikte yayına katılarak karşı evinde yaşayan Ali adlı şahıs tarafından kaçırıldığını anlattı. Bir hafta boyunca tutsak olan Tuğba canlı yayında annesine kavuştu ve gözyaşları sel oldu. Tuğba, işe giderken arabayla Ali ile kuzeni ve iki çocuğunun geçtiğini gördü. Tuğba'yı işe bırakmayı teklif eden Ali, iş yolunu geçtikten sonra, kapıları kilitleyip, "Ben seni seviyorum, seni kaçırıyorum" dedi. Telefonuna yeltenen Tuğba'yı Ali'nin kuzeni engelledi. Tuğba, Ali'yi vazgeçirmek istese de Ali, "Ben her şeyi göze aldım" dediğini söyledi. Ali'nin kendisini dağ başına çıkardığını anlattı. Tuğba, 5 ev değiştirdiklerini anlattı.

16 yaşındaki Meryem Demir, Ümraniye'den kuzeni tarafından kaçırıldı. 26 Şubat'tan beri kayıp olan Meryem'i bulmak için aile Müge Anlı'ya başvurdu. Sami adlı şahsı sevmeyen fakat kuzeni tarafından sürekli tehdit edilen Meryem'in kitaplarının arasında ise Sami'yi şikayet etmek için mektup bulunmuş. 22 yaşındaki Sami'nin babası canlı yayına telefon ile katıldı. Baba Veysel Akkaya, baldızını yani Meryem'in annesini suçlayarak oğlu ile kızının arasını yapmaya çalıştığını iddia etti. Aile, Veysel Akkaya'nın kızının aklını çelmeye çalıştığını iddia etti. Veysel Akkaya ise baldızı Öznur'u suçlamaya devam etti. Veysel Akkaya, Sami ile Meryem'in birbirleri ile anlaştığını, yerlerini bilmediğini iddia etti.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 3 MART SALI

ulusal.com.tr

müge anlı ile tatlı sert müge anlı Müge Anlı canlı Müge Anlı özet