Beykoz’daki İstiklal Marşı skandalına Vatan Partisi'nden bir tepki daha geldi

İstanbul Beykoz’daki İstiklal Marşı skandalına Vatan Partisi'nden bir tepki daha geldi. Marşın ilahi şeklinde okunmasına tepki gösteren Vatan Partisi üyeleri, Beykoz Belediyesi önünde hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okudu. Vatan Partililer daha sonra savcılığa giderek Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstiklal Marşı'nın bestesiyle ilgili açıklamalarının ardından Beykoz Belediyesi’nce düzenlenen bir açılıştan yansıyan bu görüntüler, büyük tepki çekti...

Beykoz Belediyesi önünde toplanan Vatan Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı üyeleri, belediye yönetimini protesto etti. Şehitler için yapılan saygı duruşu ile başlayan eylemde, hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. Marşın okunmasına Beykozlular da eşlik etti.

Eylemde konuşan Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hakan Ekiz, İstiklal Marşı’nın değiştirilmesinin teklif bile edilemeyeceğinin Anayasa’da güvence altına alındığını hatırlattı.

Vatan Partisi üyeleri, açıklamanın ardından Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu...

Yoldan geçerken eyleme katılan ve savcılığa suç duyuranlar arasında yer alan Fatma Avşar isimli yurttaş Ulusal Kanal'a konuştu.

HABER-KAMERA : ŞENGÜL DERİN

ulusal.com.tr

vatan partisi beykoz