Cevizoğlu’ndan İzmirlilere Anneler Günü mesajı

Cevizoğlu’ndan İzmirlilere Anneler Günü mesajı

Vatan Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı usta gazeteci Hulki Cevizoğlu, İzmir’deki seçim çalışmalarını halkın yoğun ilgisi ile sürdürüyor. Bostanlı seçim bürosunun coşkulu açılışının ardından yüzerce partili ile birlikte Bostanlı sokaklarında İzmir halkı ile buluşan Cevizoğlu, her gittiği yerde izdiham yaratıyor.

Gazeteci Hulki Cevizoğlu seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklerde İzmir’i ayağa kaldırmaya devam ediyor. Vatandaşların Vatan Partisi’ne olan desteği ve ilgisini yanıtsız bırakmayan Cevizoğlu İzmir halkı ile bire bir ilgileniyor. Yüzlerce kişi ile Bostanlı seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Cevizoğlu, açılışta yaptığı konuşmada Anneler Günü’ne değinerek tüm İzmir’lileri Karşıyaka’da gerçekleşecek “Vatan Evlatları Annelerine Gidiyor” yürüyüşüne çağırdı.

“Türkiye’de iktidar Kadına Yönelik Şiddeti Meşrulaştırılıyor"

Konuşmasına AKP’yi sert bir dille eleştirerek başlayan Cevizoğlu “Türkiye’de cinsiyet ayrımcılığı, kadına yönelik şiddet hem fiziki hem manevi olarak günden güne artıyor. Özellikle AKP’nin uyguladığı toplumsal ayrımcılık gözler görülür vaziyette. Kadın cinayetleri adına töre denilerek neredeyse kutsanıyor. Medyanın yaptığı haberler ile oluşturduğu toplumsal kontrolü AKP bütün örnekleri ve hukuksuzlukları ile destekliyor. Bu şekilde Türkiye’de kadına yönelik şiddet meşrulaştırılıyor.” diye konuştu.

Mustafa Kemal’in annesinin mezarı başında söylediği, “Annemin mezarı önünde ve Tanrının huzurunda yemin ediyorum, bu kadar kan dökerek milletin elde ettiği hâkimiyetin korunması ve savunulması için gerekirse annemin yanına gitmekte asla tereddüt etmeyeceğim” sözünü hatırlatan Cevizoğlu, “Bizler de Vatan Partisi olarak , Vatan evlatları olarak Atatürk’ün ilkelerine sahip çıkıyoruz ve Anneler Günü’nde tüm vatanseverler ile birlikte Karşıyaka’da Zübeyde Hanım Anıtı’nı ziyaret ediyoruz” dedi.

Açılışta partili olmak isteyen vatandaşlara rozetlerini Hulki Cevizoğlu taktı.

“Elimizden siz tutun, başkası yok!”

Bostanlı açılışının hemen ardından Bostanlı halkı ile buluşan ve esnaf ziyaretleri yapan Cevizoğlu girdiği her sokakta izdiham yarattı. Vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu usta Gazeteci seçim değil mücadele partisi olduklarını ve her zaman alanlarda olacaklarını ifade etti. Cevizoğlu’nun yanına gelerek, “Burası zaten sizin, her zaman yanınızda olacağız” diyen vatandaş Vatan Partisi saflarına katıldığını ve artık Vatan için mücadele edeceğini açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

Anneler Günü mesajı