Arama kurtarma ekipleri 30 yaşındaki kayıp kadını arıyor

ESKİŞEHİR'in Mihalıççık İlçesi Oltuk Mahallesi'nde geçen Cuma günü sabah saatlerinde ortadan kaybolan ve psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen 30 yaşındaki Zeynep Tarcan'ı bulmak için arama kurtarma ekipleri seferber oldu.

Arama kurtarma ekipleri 30 yaşındaki kayıp kadını arıyor

Daha önce Mihalıççık İlçesi'ne bağlı köy statüsünde olan, yapılan düzenlemeyle mahalle statüsüne dönüştürülen Oltuk'da anne ve babasıyla birlikte yaşan Zeynep Tarcan geçen cuma günü saat 09.00 sıralarında ortadan kayboldu. Yakınları ve köylülerin aramaları sonuçsuz kalınca aynı gün akşam saatlerinde durum jandarma yetkililerine bildirildi. Jandarma ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekipleriyle birlikte arama çalışması başlattı. Arama Çalışmalarına Türk Silahlı Kuvvetleri Özel Kuvvetler (MAK) ekibi de askeri helikopterle katıldı.

Arama çalışmalarında yer alan AKUT gönüllüleri, bölgenin sık ağaçlık ve yer yer kayalıklardan oluştuğunu, bunun da arama çalışmalarını güçlendirdiğini söyledi. Zeynep Tarcan'ı arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

DHA