İşte Fenerbahçe'nin yeni başkan adayı

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını koyan üçüncü isim belli oldu. Yamen Uzun ve Hulusi Belgü'nün ardından Eski Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da, 2 Kasım'daki Olağanüstü Genel Kurul'da seçime gireceğini açıkladı.

İşte Fenerbahçe'nin yeni başkan adayı

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Eski Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Mehmet Ali Aydınlar, 2 Kasım'da yapılacak kongrede Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

"Gerek Fenerbahçe Kulübü'nün içerisinde bulunduğu durum, gerek kongre üyeleri ile taraftarlardan gelen büyük talep ve teveccühü göz önüne alarak, 26 yıldır hizmet verdiğim kulübümün temsil ettiği gerçek değerlere sahip çıkma adına, olağanüstü genel kurulda başkanlığa adaylığımı koyma kararı almış bulunuyorum"

Fenerbahçe'nin sahipsiz olmadığını belirten Aydınlar, Aziz Yıldırım yönetiminin hamaset yapmakla suçladı.

Kongre üyelerine hamasi şampiyonluk sözleri verilerek yeni bir dönem adına oya sunulmakta ve herhangi bir değerlendirmeye imkan tanınmamaktadır. Kongre oyunlarıyla başkan adaylarının önleri kesilmek istenmekte, söz verildiği halde ihraç kararı verilmiş kişilere kongreye katılım imkanı verilmeyerek, yani gerçek anlamda bir demokratik seçim zemininin temin edilmesinden imtina edilerek, ülkenin en büyük ve köklü kurumu sıradan bir dernek gibi seçim sandığına götürülmeye çalışılmaktadır. Şu hiçbir zaman unutulmamalıdır ki büyük Fenerbahçe Kulübü asla ve asla sahipsiz değildir

Aydınlar, birlikte hareket edeceği ekibiyle birlikte, kulübün geleceğine dair plan ve programını tüm kamuoyu ile paylaşacağı bir basın toplantısını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğini kaydetti.

ulusalkanal.com.tr

fenerbahçe Mehmet Ali Aydınlar