Mehmet Bedri Gültekin: Türk Milleti başkanlık tuzağına düşmeyecek

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, Gaziantep'te "Hayır" çalışmalarına katıldı. Tuzak vurgusu yapan Gültekin, "Yanı başımızda PKK'ya devletcik kurduruluyor, ama Türkiye başkanlık sistemini tartışıyor" dedi.

Mehmet Bedri Gültekin: Türk Milleti başkanlık tuzağına düşmeyecek

Paneller yapılıyor, çarşıda pazarda, kasaba ve köylerde "Hayır" bildirileri dağıtılıyor. Referanduma 23 gün kala çalışmalar dört koldan yürütülüyor.

Çalışmaların bir ayağı da Gaziantep'te. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin Gaziantep'teki etkinliklere katıldı.

Gültekin önemleri uyarılar yaptı, Türkiye'ye kurulan tuzağa dikkat çekti.

Milli Anayasa Hareketi de il ve ilçelerde çalışmalarına devam ediyor. Nevşehir'in Avanos ilçesinde “Türkiye’ye Kurulan Tuzak: Bakanlık Sistemi” konulu panel düzenlendi.

Panele, TBMM Eski Başkanvekili ve Milli Anayasa Hareketi başkanı Hasan Korkmazcan, Eski Başbakan YRD. ve Eski Maliye Bakanı Abdüllatif Şener, CHP Eski Milletvekili Hakkı Süha Okay ve Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek katıldı. Abdüllatif Şener, konuşmasında Başkanlıkla birlikte Cumhurbaşkanına verilecek yetkilileri sıraladı.

Bu görüntüler de Denizli'den. Vatan Partisi il başkanlığı Denizli'yi karış karış gezerek vatandaşlara ulaşıyor. Özdemirci, Kıralan, Çıtak ve Işıklı kasabalarına Hayır bildirileri dağıtıldı.

Çalışmaların bir ayağını da Türkiye Gençlik Birliği üyeleri yürütüyor. Gençlerin girmedikleri alan kalmadı. Gençler şimdi 2 Nisan Pazar günü Ankara'da üniversitilerle bir araya gelecek.

Üniversite gençliği toplantıda hayırı ve eveti konuşacak.

ulusalkanal.com.tr

vatan partisi ​Gaziantep mehmet bedri gültekin