Erdoğan'ın Perinçek korkusu! Şimdi de uçağın kalkışı ertelendi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Adana mitingine gitmek için bineceği uçak 1 saat 10 dakika ertelendi.

Erdoğan'ın Perinçek korkusu! Şimdi de uçağın kalkışı ertelendi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Adana mitingine gitmek için bineceği uçak 1 saat 10 dakika ertelendi. Anadolu Jet’in THY7102 numaralı Ankara-Adana uçağı 1 saat 10 dakika ertelenerek kalkış saatinin 17.20 olacağı bildirildi. Vatan Partisi lideri şuan Esenboğa Havaalanı’nda uçağın kalkması için bekliyor. Vatan Partisi’nin Adana mitingi saat 19.30’da Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda başlayacak.

Ulusal Kanal canlı yayınına bağlanan Perinçek, "1 saat 10 dakikalık gecikmeli kalkış gösteriliyor. Daha önemli nokta: Bizim platform kurmamızı, Tayyip Erdoğan'ın korumaları engelliyor."

Vatan Partisi'nin mitinginin 19.30'da başladığını ileten Perinçek, "Ben de oraya yetişeceğim, miting de olacak. Bütün mitinglerimiz çok güçlü geçiyor, Adana'da da güçlü bir miting bekliyoruz. 140 kişilik AKP'li bir grup Adana Kozan'da, AKP'den ayrılıp, Vatan Partisi'ne geçeceğini belirtti. Adana'da katılmalar başladı." ifadelerini kullandı. ulusalkanal.com.tr'nin ulaştığı bilgiye göre, Adana Havalimanı'ndan kalkış için müsaade verilmediği için uçak Ankara'da bekletiliyor.

ulusalkanal.com.tr

adana vatan partisi Doğu Perinçek uğur mumcu meydanı