15 Temmuz Vatan Şehitleri Derneği kuruldu

Fethullahçı darbe girişimi şehitlerinin adlarını yaşatmak için "15 Temmuz Vatan Şehitleri Gazileri ile Terör Mağdurlarının Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği" kuruldu. Genel merkezi Antalya'da olan dernek, ilk ziyaretini Vatan Partisi İl Başkanlığı'na yaptı.

15 Temmuz Vatan Şehitleri Derneği kuruldu

Ömer Halisdemir, Muhammet Oğuz Kılınç ve daha niceleri…

15 Temmuz Fethullahçı darbe girişimi şehitlerinin adını yaşatmak için "15 Temmuz Vatan Şehitleri Gazileri ileTerör Mağdurlarının Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği" kuruldu.

15 Temmuz darbe girişimi şehidi Muhammet Oğuz Kılınç’ın ailesi Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Ziyaretin hemen ardından Şehit polisin annesi Meryem Kılınç, şehitlerin, gazilerin ve mağdurların adlarını yaşatmanın yanında derneğin kuruluş amacını anlattı.

Şehit polisin babası, Emniyet Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Polis Aileleri Birliği Asbaşkanı Zeki Kılınç, 15 Temmuz darbe girişiminin Çanakkale ruhunun yeniden filizlenmesine vesile olduğunu söyledi.

Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Ahmet Özbay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehitler sayesinde vatanımızın kurtarılabildiğine dikkat çekti.

Dernek ilerleyen günlerde başta Ankara da olmak üzere diğer illerde de temsilciliklerini açmaya hazırlanıyor.

Haber: Devrim Dönmez Koçak

Kamera: Merve Demirağ

ulusalkanal.com.tr