Türkiye bu akşam saat 20.00'de Finlandiya'yı ağırlayacak

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 5. hafta heyecanı, bugün 3 grupta oynanacak 9 karşılaşmayla başlayacak. I Grubu'nda yer lan A Milli Takımımız, bu akşam saat 20. 00'de Finlandiya'yı konuk edecek.

Türkiye bu akşam saat 20.00'de Finlandiya'yı ağırlayacak

Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası'na Avrupa kıtasından katılacak 13 takımın belli olacağı elemelerde bugün D, G ve I gruplarında 9 maç yapılacak.

Türkiye, Dünya Kupası yolunda bu akşam çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak.

A Milli Futbol Takımımız, I Grubu'ndaki 5. maçında bu akşam Finlandiya'yı ağırlayacak.

Antalya Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jesus Gil Manzano yönetecek.

İlk 4 maçında 5 puanla 4. sırada yer alan ay-yıldızlı ekip, bir puan ve averajla 5. durumdaki Finlandiya karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

33 bin kişi kapasiteli Antalya Stadı’ndaki karşılaşma için satışa sunulan biletlerin tamamı günler öncesinden tükenmişti.

Gruptaki diğer maçlarda ise Kosova ile İzlanda, Hırvatistan'la Ukrayna karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, karşılaşma öncesi düzenlediği basın toplantısında, amaçlarının 2018 Dünya Kupası’nda bulunmak olduğunu söyledi.

Bu karşılaşmada en büyük destekçilerinin Antalya’da tribünleri dolduracak taraftarlar olacağını belirten Terim, “Her zaman ülkemizin birleştirici gücü olmuş milli takımımız da bu desteğe en güzel karşılığı galibiyetle verecektir” dedi.

ulusalkanal.com.tr

türkiye finlandiya milli maç