Galatasaray Real Madrid'le karşılaşacak

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam deplasmanda Real Madrid'le karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı. Avrupa kupalarında birçok başarılı sonuçlar elde eden temsilcimiz, İspanyol devi karşısında yeni bir zafere daha imza atmak istiyor. Santiago Bernabeu Stadı'nda 21. 45'te başlayacak karşılaşmayı, İskoç hakem Williem Collum, yönetecek.

Galatasaray Real Madrid'le karşılaşacak

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu 5'inci maçında bu akşam Real Madrid'in konuğu olacak.

Dün akşam maçın oynanacağı Santiago Bernabeu Stadı'nda hazırlıklılarını sürdüren temsilcimiz, bu sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarını tamamladı.

Sakatlığı devam ettiği için İspanya'ya götürülmeyen kaleci Muslera, Real Madrid karşısında forma giyemeyecek. Real Madrid'de ise Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Real Madrid'in güçlü bir elip olduğunu hatırlatan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, bu akşamki maçta, bütün futbolcularından yararlanmak istediğini söyledi.

Mancini Sneijder'i bugün oynatıp oynatmayacağına henüz karar vermediğini söyledi. maç

İtalyan teknik adam, Real Madrid karşısında sonuç ne olursa olsun, Juventus'la oynayacakları maçın çok daha önemli olduğunu vurguladı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, İstanbul'daki 6-1'lik skorun bu akşam yanıltıcı olabileceğini söyledi.

Santiago Bernabeu Stadı'nda 21. 45'te başlayacak karşılaşmayı, İskoç hakem Williem Collum yönetecek.

ulusalkanal.com.tr

Galatasaray real madrid şampiyonlar ligi hazırlık deplasman avrupa kupası