Meslektaşlarını iyileştirmenin sevincini yaşadılar

Kovid19 hastalarını tedavi ederken virüse yakalanan 4 sağlık çalışanı, hastalığı yenerek alkışlar eşliğinde taburcu oldu. Meslektaşlarının onlar için düzenlediği kutlama programında, duygusal anlar yaşandı. Virüsü yenerek görevine devam eden genç doktor, kendi hastası için plazma bağışında bulundu. Diğer sağlık çalışanları ise, görevlerine dönmek ve plazma bağışında bulunmak için karantina sürelerini bekliyor.

Meslektaşlarını iyileştirmenin sevincini yaşadılar

Sağlık çalışanları bu kez meslektaşlarını iyileştirmenin sevincini yaşadı…

Kovid19 hastalarını tedavi ederken virüse yakalanan 3 doktor ve 1 hemşire, Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden tabucu oldu. Meslektaşları onlar için bir kutlama programı düzenledi.

Enfeksiyon Hastalıkları Kliniğinde çalışan genç asistan Dr. Birol Balçın, taburcu olduktan sonra vakit kaybetmeden görevine başladı. Balçın, ayrıca, kendi hastası olan ve halen yoğun bakımda bulunan bir doktor için plazma bağışında bulundu.

Kovid-19 kliniğinde gönüllü olarak çalışırken virüse yakalanan Hemşire Gamze Fincan ise göreve dönmek için karantina sürecinin tamamlanmasını bekliyor.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ali Rıza Odabaş, bugüne kadar 400’den fazla hastayı taburcu ettiklerini söyledi.

Dr. Hakan Gedikoğlu, Hemşire Gamze Fincan ile genç asistan doktorlar Burcu Sarı ve Birol Balçın iyileşmenin, meslektaşları ise onları iyileştirmenin sevincini birlikte yaşadı.

ulusal.com.tr

koronavirüs