Sahte doktor yüzüne çimento enjekte etti

Sahte doktor yüzüne çimento enjekte etti

ABD Florida’da yaşayan Rajee Narinesingh korkunç bir şeyle karşı karşıya kaldı. 2005 yılında 37 yaşındayken dudak, yanak, çene, göğüs ve kalçalarına dolgu yaptırdı. Ve bunca şeye sadece 100 dolar ödedi

Operasyonu gerçekleştiren doktorun lisanslı bir cerrah olmaması Narinesing'in hayatını kararttı. Sahte doktor Oneal Ron, Narinesingh’in operasyonlarında Japon yapıştırıcısı ve sıvı parafin gibi maddeler kullandı.

Yüzü operasyonların ardından taş gibi olan Narinesingh, utanç verici olduğunu düşündüğü durumu yüzünden hiç kimseden yardım isteyemedi.

Plastik Cerrah Dr. John Martin, Narinesingh'yi bedava tedavi etti. Narinesingh'ye üzünü yumuşatan enjeksiyonlar ve lazer terapisi uygulandı.

Habertürk'ün haberine göre, ancak yüzündeki yumrulardan kurtulmak isteyen Narinesingh, bu kez de bir TV programı olan Botched’a başvurdu. Ancak programın sunucuları Dr. Terry Dubrow ile Dr. Paul Nassif, Narinesingh'e müdahale etmemenin daha güvenli olacağına karar verdi, bu yüzden de talebi reddedildi.

Dr. Dubrow, “Hipokrat yeminimiz gereği önceliğimiz hastaya zarar vermemek. Rajee’ye herhangi bir cerrahi çözüm sunulmadı, çünkü operasyonun olası riskleri faydalarından daha büyüktü” açıklamasında bulundu.

ulusalkanal.com.tr

abd sahte dokltor çimento enjekte etti