Reçetesiz ilaç tartışması hastanede bitti

İstanbul Kağıthane'de nöbetçi eczanedeki reçetesiz ilaç tartışması hastanede bitti. Reçetesiz ilaç talebi reddedilen bir şahıs ilaç almak için eczanede bulunan polis memurunu bıçakla yaraladı, polis memuru silahla karşılık verdi. 2 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Reçetesiz ilaç tartışması hastanede bitti

İstanbul'da yaşanan reçetesiz ilaç tartışmasında bıçak ve silah konuştu.

Kağıthane'deki nöbetçi eczanede reçetesiz ilaç almaya çalışan bir şahıs ile eşi ve kzııyla birlikte ilaç almak için tesadüfen eczanede bulunan polis memuru arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından eczaneden ayrılan M.B.K. dışarıdan bıçak alarak geri döndü ve polis memuru Y.Ç.'yi kasığından bıçakladı. Polis memuru Y.Ç. de silahıyla karşılık verince M.B.K. bacağından yaralandı.

Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul Eczacılar Odası "hastalarla eczacıları karşı karşıya getiren sistemi" eleştirdi. Başkan Cenap Sarıalioğlu "gerekli düzenlemelerin sağlıkta şiddete daha fazla kurban vermeden yapılmasını" istedi.

Ambülansla hastaneye kaldırılan 2 yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayda camları kırılan nöbetçi eczaneye "silahlı saldırı nedeniyle eczane kapanmıştır. Nöbet iptal" yazısı asılarak kepenkler kapatıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr